Liefde voor ambacht

Al van jongs af aan heb ik een grote voorliefde voor creativiteit en ambacht. Ik hou ervan om dingen te creëren, van ‘niets’ ‘iets’ maken. Liefst van al op een eerlijke, lokale en ambachtelijke manier.

Ik hou van ontwerpen die uitblinken in eenvoud en verfijning. Alle juwelen worden daarom met de hand gemaakt in mijn atelier in Eeklo, want ik doe niets liever dan een hele dag gefocust aan mijn werkbank werken aan betekenisvolle creaties.

Geïnspireerd door jouw verhaal

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn mijn klanten en hun verhalen, herinneringen en bijzondere momenten. Jullie wensen en specifieke vragen vertaal ik graag naar een uniek juweel. Bij voorkeur tijdloos, minimalistisch en een vleugje artistiek… Aangemoedigd door mijn interesse in architectuur en design.

Ik verwerk jouw vragen en persoonlijke waarden in al mijn creaties. Dat maakt de juwelen des te waardevol voor de dragen. Ze houden vaak betekenis en herinneringen in leven, om een leven lang te koesteren en van generatie op generatie door te geven.

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn mijn klanten en hun verhalen, herinneringen en bijzondere momenten.
Juweelontwerp en edelsmeedkunst

Voor ik mijn atelier in Eeklo startte, vervolledigde ik een master juweelontwerp en edelsmeedkunst aan de hogeschool PXL-MAD in Hasselt. In de vakschool in Antwerpen zette ik nadien de theorie van het ontwerpen om in de praktijk. Ik leerde er alle technische kneepjes van het ambacht: van goud smeden tot oude juwelen herstellen.

Persoonlijke aanpak
Wie graag online shopt, is welkom in mijn webshop. Daar vind je mijn collectie handgemaakte juwelen met een eigentijdse twist. Gemaakt uit goud, met of zonder diamant en edelstenen. Klaar om direct zo te dragen of nog aan te passen aan jouw wensen. Daarnaast hou ik ervan om jou persoonlijk te ontvangen in mijn atelier. Kom eens langs in Eeklo en laat je inspireren door mijn etalage. Of beter nog: inspireer mij met je verhaal. Ik schets, ontwerp en bespreek elk detail van jouw eigen unieke juweel. Maatwerk betekent altijd een persoonlijke aanpak. Geen enkel verhaal is hetzelfde, dus geen enkel juweel is ooit identiek.

Welkom

Stel me met jouw vraag, vertel me jouw verhaal, deel jouw herinnering of bijzondere moment… Het kan het begin zijn van een juweel om een leven lang te dragen en door te geven aan volgende generaties.