Rouwen en herinneren

Hou dichtbij wat niet meer is
Hou levend wat je elke dag mist
Draag wie je graag ziet met je mee

Juwelen met as

Een rouwjuweel is een heel persoonlijk aandenken dat troost biedt en symbool staat voor het afscheid van een dierbare. Vaak is het een juweel met een beetje as in, veilig omsloten met goud, om je geliefde steeds dichtbij te kunnen dragen.

Voor rouwjuwelen hanteer ik graag een persoonlijke aanpak. Je bent van harte welkom in het atelier waar we in alle rust een juweel zoeken dat perfect bij jou past. De vaste collectie herinneringsjuwelen is steeds aanwezig, als startpunt om te personaliseren tot een uniek ontwerp of om direct uit te kiezen.

Qua ontwerp is er heel veel variatie mogelijk. Van een subtiel minimalistisch hangertje tot een groter juweel met edelsteen of diamanten waar een beetje as onder verstopt zit: als het bij jouw wensen past, is het goed…

Heb je intussen al vragen over asjuweeltjes? Neem gerust een kijkje bij veelgestelde vragen

Juwelen met een vingerafdruk

Een gouden juweel met vingerafdruk zorgt voor een blijvende herinnering. Een tastbare afdruk als hanger, iets dat je dichtbij kan voelen en aanraken als je ’t nodig hebt.

Er kan een juweel gemaakt worden van een afdruk in inkt op papier of er kan gewerkt worden met een siliconen afdruk.

Mail of bel mij gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Herinneringsjuwelen

Een herinneringsjuweel omvat vaak een persoonlijke boodschap, zoals de gravure van een woord in eigen handschrift, een (hand)tekening, symbool of misschien wel een typische uitspraak van jouw geliefde. Zo blijven de herinneringen levend.

Oud goud en preloved diamant

Een andere manier om de herinneringen aan een dierbare te kunnen blijven vasthouden, is het hergebruiken van oude juwelen.

Zo kan oud goud in veel gevallen hersmolten worden tot een nieuw juweel en ook preloved diamanten kunnen hun plaatje krijgen in een nieuw juweel.

Kom eens vrijblijvend langs in het atelier of kijk alvast eens bij veelgestelde vragen voor wat extra info.

Heel persoonlijk en symbolisch, om altijd bij jou te dragen.