Verlovingsringen

Liefde in goud gegoten.
Niets mooier dan een ring die jullie relatie symboliseert…

Collectie

Klaar voor de knieval?

Voor de aankoop van een verlovingsring ontvang ik je graag in mijn atelier in Eeklo. Daar geef ik met plezier een woordje uitleg bij alle ontwerpen om zo dé ideale ring voor je partner te vinden.

Traditioneel wordt bij een verlovingsring meestal gekozen voor goud en witte diamant omwille van het duurzame en tijdloze karakter, maar uiteraard zijn er ook specialere ontwerpen met gekleurde edelstenen of uitgesproken vormen. 

Je kan een ontwerp uit de collectie kiezen en direct meenemen naar huis: perfect voor last minute shoppers! Is er wat meer tijd? Dan personaliseer ik de ontwerpen uit de collectie heel graag tot het voor jou helemaal klopt. Hiervoor heb ik na de afspraak enkele weken maaktijd nodig.

Op maat gemaakt

Misschien heb je al een ontwerp in gedachten? Verkies je iets unieks en op maat gemaakt? Of laat je een ontwerp uit de collectie graag tot in het kleinste detail aanpassen totdat het uiteindelijk iets helemaal anders wordt?

Ik denk graag met je mee. Samen ontwerpen we iets dat perfect aan je wensen en de stijl van je partner voldoet.

Kom eens langs in het atelier om dit vrijblijvend te bespreken. Alle nodige eerste info kan je ook vinden bij veelgestelde vragen. Aarzel zeker ook niet om me te mailen of te bellen.

Ambachtelijk

Alle ringen worden met de hand gemaakt in mijn atelier in Eeklo. Zo heb ik iedere stap van het maakproces zelf in de hand en kan ik kwaliteit garanderen. 

Ik doe niets liever dan van niets, iets maken.

Stap voor stap van korreltjes fijn goud tot een afgewerkt juweel. Legeren, smelten, walsen, kloppen, vijlen, solderen, schuren en uiteindelijk polijsten tot een blinkende creatie om een leven lang te koesteren!

Klaar voor dé vraag van je leven? Welkom in het atelier...