Geboorte & gezin

Een ode aan nieuw leven.
Een mijlpaal in jullie bestaan.
Een bijzonder moment om vast te leggen in een persoonlijk juweel…

Geboorte armbandjes: voor mama en baby

Een geboorte armbandje is een persoonlijk en tijdloos cadeautje bij de komst van nieuw leven. Ze worden vaak gegeven door meter, peter of (groot)ouders en worden nadien een leven lang gekoesterd. 

De ‘nomen‘ collectie kan je vinden in de webshop. Dit is een verzameling eigentijdse, minimalistische ontwerpjes voor zowel mama als baby. Een eerste matching set! Ook de ‘classica‘ ontwerpen zijn populair: traditioneel en tijdloos.

Van harte welkom in het atelier om de collectie te bekijken of jouw eigen unieke idee op maat te bespreken (graag op afspraak). 

Juwelen voor mama's

Ik ontwerp graag een gouden juweel dat jouw verhaal vertelt. Een creatie die jou en jouw (in)compleet gezin symboliseert: iedereen krijgt z’n plekje in het verhaal.

Je bent van harte welkom in het atelier om jouw wensen te bespreken (graag na afspraak). 

Wil je alvast wat inspiratie opdoen in de online shop? Onderstaande creaties zijn speciaal ontworpen als meegroei juweel. Ontwerpen die altijd aangepast en gepersonaliseerd kunnen worden, nu en in de toekomst. 

Het zijn mijlpaaljuwelen: gemaakt om jouw gezin en levenspad in goud te vatten. En als jouw gezin later groeit, groeit het juweel met jou mee… 

Geboortesteentjes

Ken jij het principe van geboorte-edelstenen? 

Geboortestenen zijn edelstenen die bij een bepaalde maand horen. Vaak worden deze edelstenen verwerkt in juwelen als symbolische verwijzing naar een persoon zijn geboortemaand. Meer info vind je bij veelgestelde vragen.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om (één of meerdere) geboortestenen in juwelen te verwerken. Een ring, halsketting, armbandje, oorbellen: alles kan! Ik ontvang je graag in mijn atelier om samen na te denken over een passend ontwerp.

Een juweel dat symbool staat voor jouw gezin draag je dichtbij je en groeit mee op jouw tempo.

Handgemaakt op maat van jouw mijlpaal

Zoek je meer inspiratie?